TOKAT / MERKEZ - Alparslan İlkokulu

Alparslan İlkokulu

BAHÇELİEVLER MAH. VALİ RECEP YAZICIOĞLU 5 SK. NO 24 MERKEZ / TOKAT
Vizyon
İstiyoruz ki; yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve personelimiz; • Yarınımızı her yönüyle güvenle bırakabileceğimiz; kendisine, ailesine, milletine ve tüm insanlığa faydalı insanlar yetiştirmek.
Misyon
• MİSYONUMUZ • Daima ilerlemek, bir önceki gün ile bir sonraki gün arasında ilerlemişlik anlamında fark yaratmak; Eğitimde teknolojiyi elden geldiğince kullanmak; güncel ve çağdaş olanı takip etmek; üstün performanslı bir koordinasyon ve eğitimin yükselen kalitesi ile toplumun desteğini kazanmış olmak; öğrencilerimizi kendi çocuklarımız gibi görmek; onları öncelikle kendileri için, ardından aileleri, toplum ve çağdaş Türkiye için üretken insan olarak yetiştirmek; öğretmen olarak kendimizi, görevini geçim kaynağı olarak yapan değil de gönül borcunu ödeyen bireyler olarak görmek; “görevlendirilmiş olanlar” olarak değil de “seçilmiş olanlar” olarak addetmektir.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
08:30-11:50 13:20-14:55